IJstaart Utrecht

IJstaarten in Utrecht

Welkom bij ijssalon Il Mulino in Utrecht, waar u niet alleen terecht kunt voor schepijs maar ook voor ijstaarten. Ondanks dat er over de afgelopen 30 jaar verschillende eigenaren zijn geweest, is de passie voor ijs altijd gebleven. Evenals de kwaliteit en de liefde voor het vak. Dat ziet men terug aan het enthousiasme waarmee we nog steeds werken aan nieuwe recepten en producten.

Ieder seizoen iets nieuws

Naast passie en enthousiasme laten wij ons ook nog een typeren als een ijssalon die ieder seizoen iets nieuws bedenkt. Elk seizoen worden er nieuwe smaken bedacht en zijn wij tevens ook bezig met ons interieur. Dus kom langs en proef onze ijstaart in Utrecht eens. Wij zijn het hele ijsseizoen dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Ook alle zon- en feestdagen zijn wij open.

Seizoen 2017:

Dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur

De laatste dag van het seizoen 2017 zal 15 oktober zijn.

Dan zijn we tot 18.00 uur geopend.

IJskar

Naast het bestellen van schepijs of een ijstaart in Utrecht bij Il Mulino heeft u ook de mogelijkheid een ijskar te huren. Deze ijskar is ideaal voor feest van 40 tot 120 personen. In dit originele ijskarretje wordt het ijs koud gehouden door twee losse koelelementen en hiermee kan het op elke locatie neergezet worden. Het heeft namelijk geen stroom nodig, ideaal dus voor een open ruimte zoals de parkeerplaats van een bedrijfsruimte.

Het karretje biedt ruimte voor 3 verschillende smaken naar keuze en is voorzien van alle toebehoren voor een geslaagd ijsfeest. Om ons ijskarretje voor een feestelijk prijsje te kunnen aanbieden moet het karretje door de huurders worden opgehaald en teruggebracht. Indien u hier meer informatie over wenst, schroom dan niet om contact op te nemen, dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier.