Italiaans ijs Utrecht

Italiaans ijs Utrecht

Bent u op zoek naar een ijssalon waar u heerlijk Italiaans ijs in Utrecht kunt krijgen? Dan nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen bij ijssalon Il Mulino. Hier wordt nog gewerkt middels ambachtelijk wijze. Wij hebben een grote passie voor het vak. Dat ziet men ook terug aan het feit dat elk seizoen andere smaken bedacht worden. Deze zijn natuurlijk vooraf getest zodat wij ervan overtuigd zijn dat deze ook bij u in de smaak valt. Wij zijn het hele ijsseizoen dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Dit geldt ook voor alle zon- en feestdagen. Zie onze pagina “openingstijden” voor wijzigingen in openingstijden en de datums van de eerste en de laatste dag van het seizoen.

Onze specialiteiten

Wij hebben in Utrecht iedere dag minimaal 24 verschillende smaken Italiaans ijs, waarvan minimaal vier smaken op waterbasis. Dit om te zorgen dat mensen met een koemelk/gluten- en noten allergie ook de mogelijkheid hebben om te kiezen uit meerdere smaken. Naast deze opties, kunt u bij Il Mulino ook nog kiezen uit een van onze specialiteiten:

  • TIRAMISU

Voor de liefhebber: wij verkopen een heerlijke, zelfgemaakte tiramisu.

  • KOFFIE EN GEBAK

Wij serveren een heerlijk kopje koffie met een zelfgebakken punt taart.

U kunt bij ons binnen zitten of uw koffie en taart meenemen. Lekker genieten in de zon bij de sluisjes of thuis in de tuin.

  • MILKSHAKE

Van (bijna) alle smaken maken wij heerlijke milkshakes.

  • COUPE VAN DE WEEK

Iedere week hebben wij een speciale coupe. IJs, slagroom en veel lekkers er bovenop.

Cadeaubon

Wat ook leuk is om als geschenk te geven is een cadeaubon. Onze cadeaubonnen zijn in ieder bedrag vanaf €5,- verkrijgbaar en hoeven niet in één keer te worden besteed.