Schepijs Utrecht

Schepijs halen in Utrecht

Bij Il Mulino heeft u altijd de keuze uit minimaal 24 verschillende smaken. Wij geven u dan ook altijd de garantie op het lekkerste schepijs in Utrecht. Van al deze smaken zijn er minimaal vier op waterbasis. Aan de waterijs-mix voegen wij een pure vruchtenpuree toe waardoor het vruchtenijs relatief weinig calorieën bevat en ook heel gezond is. Dit zodat mensen met een koemelk/gluten- en notenallergie ook de mogelijkheid hebben om te kiezen uit meerdere smaken.

Daarnaast gebruiken wij bij Il Mulino nog twee andere soorten mix voor onze ijssmaken, namelijk melkijs-mix en roomijs-mix. Ons melkijs bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit melk en water. Deze ijssoort gebruiken we vooral voor de smaken chocolade, hazelnoot en malaga. Roomijs is vergelijkbaar met melkijs, echter heeft deze ijssoort een hoger vetpercentage. Dit maakt het dan ook uitermate goed geschikt voor smaken als appeltaart-ijs, crème caramel en bokkenpootjes-ijs want het geeft een extra romige smaak. Kom ons schepijs in Utrecht dus zeker eens proeven!

Specialiteiten

Wanneer u een bezoekje brengt aan onze ijssalon, adviseren wij u om een van onze volgende specialiteiten te proberen:

  • TIRAMISU

Voor de liefhebber: wij verkopen een heerlijke, zelfgemaakte tiramisu.

  • KOFFIE EN GEBAK

Wij serveren een heerlijk kopje koffie met een zelfgebakken punt taart.

U kunt bij ons binnen zitten of uw koffie en taart meenemen. Lekker genieten in de zon bij de sluisjes of thuis in de tuin.

  • MILKSHAKE

Van (bijna) alle smaken maken wij heerlijke milkshakes.

  • COUPE VAN DE WEEK

Iedere week hebben wij een speciale coupe. IJs, slagroom en veel lekkers er bovenop. Dus kom langs, proef ons ijs, koop één van onze ijstaarten of geniet van de ijs-schilderingen van kunstenares Petra Baan.